Sunday, April 17, 2011

Takde keje hehehehehe, tapi mcm haram jadah tk dapat nak upload kt facebook.

Saturday, April 16, 2011

Hari ni hari Sabtu, nak dijadikan cerita hari ni saya pegi keluar KL. Main reason nak keluar sebab nak carik Ammar. Saya dapat tau la die ni kutuk saya belakang2 cakap saya whack, abang dia pun sama naik kutuk saya. Come on bro, kalau betul kau tu bboy, you know how do we deal it. Saya sampai KL dalam pukul 4 cenggitu lah. Then jalan2 tersempak dengan Ammir dengan adik die Hakimie and they friend Rafael. Saya pun pi lah lepak2 ngn dorang sat sementara menanti ketibaan kawan2 bboy semua. Then time saya nak pi public phone nak call dorang saya jumpa si Myra. Agak cibai bile die pukul saya dan cakap saya keluar tk ajak. Saya pun tak pakai phone mcm mane nak contact kan saitan? Hihihihihi;D Saya sembang2 sat dengan die then gerak pi public. But sebelum gerak saya sempak lepuk die dulu. HAHAHAHAHAHA! Padan muka kau Myra! Saya call si Akmal Razak die cakap die da ade kat depan entrance Pavilion. Saya pun terus berlalu. Kami lepak jalan pusing2 mata sampai pukul 8 cenggitu lah lepas tu pi lepak Yayasan. And for the 1st time saya cypher dekat Yayasan tu, memang best gile. Saya main sekejap je sebab jimat nafas utk Ammar nnt. Tunggu ade lah about 1 hour. Mcm gampang tunggunye baru lah dia sampai. Si Azim sembang dengan Ammar dan perbualannya berbunyi begini 'Azim-Ammar, aku nak kau battle dengan Joe. Ammar-Taknak aku, Joe dope doe. Azim-Aik? belakang cerita kau cakap Joe whack?' Ammar terus terdiam. Saya buat selamba jela mcm tkde ape2 jadi sebab saya anggap Ammar tu kawan saya lagi. Then Azim tarik saya suruh pegi tengah, lepas tu die suruh Ammar. Lepas tu mcm biasa lah routine bboy nak tgok turn sape dulu Azim pusing botol and botol tu tunjuk arah saya, so that's mean saya punye turn lah. Main punya main, pusing sane, pusing sini, golek sane, golek sini, battle tu 3 round. Saya punya lah lelah sampai time battle tu habis saya nak pitam dah. Hahaha, maklum lah saya ni tk biasa lagi. Then kawan bboy MPAJ nak judge sape menang battle tu, tp saya suruh si Heat GBC judge sebab die lagi banyak experience. Saat yg ditunggu2, Heat tunjuk arah saya, saya semacam happy and kawan2 saya semua main2 kepala saya tanda kegembiraan. hahahaha. Serious hari ni saya seronok gila bboy kat Yayasa. Maklum 1st time kan. hahaha. So, pengajaran yg dapat diperoleh daripada post ini ialah, please lah, jangan lah kutuk belakang2. Kau da terkena diam kau kan? Ade alasan? Da lame tk training? It's your fault not mine. Okay sekian saja utk post kali ini, berjumpa lagi kita di post yg lain. Hihihihihihihi;D

*Dope-hebat
*Whack-lemah

Wednesday, April 13, 2011

Inilah aktiviti saya waktu malam.

Tuesday, April 12, 2011

Monday, April 11, 2011

Hihi jangan marah saya post lagu cenggini;D Lagu zaman2 rambut belah tengah ni.
Maaflah offical video tk boleh nak embed.

Sunday, April 10, 2011

Da lama saya tk update saya punya blog ni. berhabuk habis. Saya tktau nak update apa sebab hari2 saya buat bende yg sama je. Hari2 mcm ni jadi orang bodoh. hahaha. okbye

Thursday, April 7, 2011

Hari ni saya pi training kt tasik. Tasik yg kt tepi tu ade rumah acah2 castle tu. Saya pi dengan Akmal Razak ngn Meor. Kt bawah tu ada serba sedikit gamba yg diperolehi. Selamat mencuci mata






Tuesday, April 5, 2011

Monday, April 4, 2011

Gelaran "Budak Bodoh" tu kena tukar dengan gelaran lain sebab budak tu marah saya cakap tk suka orang panggil die bodoh. Sorry awak. So saya panggil die "Budak Kerek"
Sekarang da pukul 4.13 pagi tapi saya tk bole tido lagi. Da jadi habit tido lambat ni. Selamat ade laptop boleh teman saya dengar lagu tengok video semua. Saya sekarang suke sangat tido lepas pukul 6 sebab saya nak kejutkan adik saya pegi sekolah. Kadang2 kalau saya tak kejutkan die, die mesti terbabas tk pegi sekolah. Saya pulak kakak yg kejutkan. Saya sebenarnya boring tk tau nak cakap ape da. Nak carik lagu download mcm2 lagu lupa tajuk. Nak buat assignment pun saya tk faham nota. Ni lah die akibat banyak sangat skip class.